Eiken overkapping 5

Eiken overkapping

Bij deze eiken overkapping is de buitenkant bekleed met zwart Zweeds rabat en de binnenkant afgewerkt met verticale eiken planken. Aan de zijkant is een draaibaar lamellenframe geplaatst met horizontale eiken planken. Het plafond van deze overkapping is bekleed met witte okoumé platen waarin de sfeervolle plafondspotjes zijn verwerkt. Verder is deze overkapping ook voorzien van de mooie verlichting van In-lite. Een fijne plek om van de tuin de genieten!

Waarom een eiken overkapping?

Met zijn natuurlijke weerstand tegen rot en insectenplagen is eikenhout een uitstekende keuze voor een overkapping die jarenlang meegaat. Of het nu gaat om een carport, terrasoverkapping of een op maat gemaakte pergola, een eikenhouten structuur past perfect bij elk soort tuin of landschap.

Daarnaast zijn eikenhouten overkappingen ook nog eens esthetisch aantrekkelijk. Het hout ontwikkelt na verloop van tijd een warme, natuurlijke patina die elke buitenruimte verfraait. Bovendien is eikenhout zeer veelzijdig en kan het worden aangepast aan de specifieke behoeften en stijlvoorkeuren van de klant.

Of je nu op zoek bent naar een overkapping om je auto te beschermen tegen weersinvloeden, een comfortabele plek wilt creëren om te ontspannen in je tuin, of simpelweg wilt genieten van de schoonheid en functionaliteit van een eikenhouten overkapping.