Kapschuur laten maken

Hoe zou jij een kapschuur gebruiken? Als een plek om je fietsen te stallen of liever om te relaxen in een heerlijke loungeset. De kenmerkende dakvorm in combinatie met een open deel maken de kapschuur geliefde toevoeging aan de tuin. De stijlvolle kapschuren van De Houtbouwers worden op maat gemaakt door onze vakmensen. Zo zorgen we ervoor dat de kapschuur helemaal bij jouw tuin past. Maak vrijblijvend een afspraak of vraag een offerte aan.

Kwaliteit

Onze kapschuren worden gemaakt van degelijke en duurzame materialen. Vaak wordt er gekozen voor Douglas hout dat in verschillende kleuren uitgevoerd kan worden. Zo kun je kiezen voor de veel gebruikte zwarte wanden maar het is ook mogelijk om deze in een andere kleur op te leveren. Samen kijken we naar welke wensen bij jouw en jouw tuin passen.

Ontwerp

Voor dat we aan de slag gaan in onze eigen werkplaats maken we eerst een ontwerp zodat je al een goed beeld krijgt van het eindresultaat. Hieronder zie je een voorbeeld van zo'n ontwerp.

Voorbeelden

Hieronder zie je een aantal recente projecten die door ons zijn opgeleverd. Je kunt natuurlijk ook alle referenties bekijken.