Opties

Eiken overkapping 7

Draaibare lamellen

Draaibare lamellen in onze schuren en overkappingen bieden een tal van voordelen voor zowel functionele als esthetisch. Door de lamellen te kunnen draaien, kan de lichtinval en ventilatie gemakkelijk worden geregeld. Op warme dagen kunnen de lamellen open worden gedraaid om frisse lucht binnen te laten en op koude dagen kunnen ze worden gesloten om de ruimte te isoleren en warmte vast te houden. 

Luxe tuinkamer 3

Glazen schuifwand

Een glazen schuifwand is een mooie toevoeging aan een overkapping en biedt een aantal leuke voordelen. Zo kun je optimaal genieten van het buitenleven in elk seizoen ongeacht het weer.

De glazen panelen kunnen gemakkelijk worden geopend en gesloten, waardoor je de lichtinval en ventilatie naar wens kunt regelen. Op zonnige dagen zorgt het glas voor een natuurlijke verlichting van de ruimte, wat een open en luchtig gevoel creëert.

Overkapping met glazen wanden 2

Stalen ramen

Stalen ramen zijn een trendy en stijlvolle keuze voor een overkapping, en brengen een aantal voordelen met zich mee. Het gebruik van stalen ramen in een overkapping zorgt voor een moderne en industriële uitstraling, die perfect past bij een strakke en eigentijdse tuinomgeving.

Een van de voordelen van stalen ramen is de slanke profielen, waardoor er meer glasoppervlak ontstaat en er dus meer licht naar binnen kan komen. Dit zorgt voor een lichte en open sfeer in de overkapping en zorgt ervoor dat je optimaal kunt genieten van het buitenleven, zelfs als het weer niet meewerkt.

Kapschuur 4

Waterafvoer

Zink is een duurzaam en onderhoudsvriendelijk materiaal dat zeer geschikt is voor de afvoer van regenwater. Een zinken waterafvoer is bestand tegen alle weersomstandigheden en zal niet roesten of corroderen, waardoor het jarenlang mooi blijft.

Met deze stijlvollen waterafvoer zorg je er voor dat water snel en effectief kan worden afgevoerd, waardoor er geen plassen water op of onder je overkapping blijven staan.

Landelijke schuur schuifwanden 3

Deuren & Ramen

Een van de voordelen van deuren en ramen in een overkapping is de mogelijkheid om de ruimte af te sluiten en zo te beschermen tegen regen, wind en kou. Op koude dagen kun je de deuren en ramen sluiten om de warmte binnen te houden, terwijl je op zonnige dagen juist de deuren en ramen kunt openen voor frisse lucht en natuurlijk licht. Daarnaast zorgen deuren en ramen ook voor extra lichtinval in de overkapping, waardoor de ruimte een lichte en luchtige sfeer krijgt.